En tømrer kan i dag hjælpe med mange forskellige opgaver både i privat- og erhvervsregi. Det er alt lige fra små og større renoveringsopgaver, eller hvis du har behov for at udvide med en tilbygning. I stedet for en entreprenør kan du i stedet vælge en tømrer, der både kan hjælpe med planlægning og arbejdet der skal udføres. 

Står du derfor og skal bygge nyt, renovere det gamle du har i forvejen, eller lave en tilbygning ovenpå din bolig eller i forbindelse med virksomheden, kan du med fordel hyre en tømrer til opgaven. Her kan det være svært at finde den rette tømrer til opgaven, da der er flere at vælge mellem. Derfor anbefaler vi, at du giver dig tid til at undersøge markedet. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal hyre en tømrer?

Når du skal vælge en tømrer til en opgave, er det vigtigt at undersøge det enkelte tømrerfirma. Der er forskel på deres erfaring, og hvad de er specialiseret i at bygge. Alt efter hvilken opgave du skal have hjælp til, bør du indsnævre din søgning efter at finde en der er specialiseret til opgaven. Dermed får du det bedste resultat og ikke mindst sparring under hele forløbet.

Det er vigtigt, at når du skal vælge en tømrer til en opgave, at du ser efter om tømreren er medlem af en garantifond som f.eks. Dansk Byggeri. Dermed har du din garanti for, hvad der bliver lavet og bygget. Er der sjusk, mangler eller skader i forbindelse med arbejdet, kan du få erstatning for det. 

Hvilken tømrer skal du vælge i Silkeborg?

Hvis du er på jagt efter et malerfirma i Silkeborg eller omegn, har vi netop undersøgt markedet i dette område. Her kan vi anbefale dig at vælge raunstrup.dk som den foretrukne tømrer i Silkeborg.