Find din tømrer i Odsherred

30 august 2022 astrid_pedersen

editorial

Er du ejer af et hus, og findes der i dette hus elementer af træværk? Så har du brug for kontakt til en dygtig lokal tømrer, som kan sit kram.

Hvad er en tømrer?

En tømrer er en faguddannet håndværker, som har særligt speciale inden for arbejde med alle typer træ. I lighed med en snedker kan en tømrer hjælpe dig med alt hvad der vedrører træarbejdet i din bolig, uanset om det drejer sig om udskiftning, restaurering eller nybyggeri.

Hvad laver en tømrer?

En tømrer arbejder med træ af alle sorter. Man siger, at den største forskel på en tømrer og en snedker er at tømreren arbejder i meter hvor snedkeren arbejder i centimeter.

tømrer

Det betyder, at en tømrer typisk arbejder med større konstruktioner så som træterrasser, gavle, spær og loftbjælker samt gulve og tage, hvor snedkeren tager sig af de lidt mere detaljerede opgaver. Grænsen mellem de to faggrupper er dog flydende – og du finde ofte snedkere tilknyttet tømrerfirmaer, hvor de to så deles om opgaverne.

Hvordan kan en tømrer hjælpe mig?

En tømrer kan hjælpe dig med udskiftning, vedligeholdelse og renovering af det indvendige og udvendige træværk i din bolig. Hvis du for eksempel har et hus, som er forsynet med en træfacade, kan en tømrer hjælpe dig med at skifte enkelte brædder eller måske hele gavlen på én gang.

Skal du have opført en lækker træterrasse, er en tømrer den rette person til opgaven. Du kan med stor fordel lade en tømrer forestå design og konstruktion af en overdækket terrasse, idet sådan én kan kræve tilladelse fra kommunen.

Det er altid en god idé at bruge professionel arbejdskraft i forbindelse med denne form for specialiserede opgaver. Med hjælp fra en tømrer er du siret et resultat, som er både smukt og langtidsholdbart.

Find din lokale tømrer på q-byg.dk.