Find din maler i Ry, og få malerarbejdet udført professionelt

20 januar 2020 astrid_pedersen

Når hjemmet skal friskes op, og der skal ny kulør på væggene, kan det være fristende at spare udgiften til en maler og selv gå i gang med arbejdet. Dette er der mange bolig ejere, som prøver – og ofte ender med at knække nakken på de mange opgaver, som ofte viser sig at være en del hårdere og mere tidskrævende end først antaget.

Når sandheden skal frem, er der nemlig ikke særligt mange penge sparet ved at være sin egen malermester. Gør man hele opgaven op i tids forbrug og økonomiske udgifter til udstyr og materialer, vil man hurtigt finde ud af, at det langt bedre kan betale sig at hyre en dygtig maler – eller et malerfirma – til at forestå malerarbejdet.

På den måde kan du hurtigere få et indflytningsklart hjem igen, og slipper for at bruge til og besvær på at skulle dække af, prime, grunde, male, og sluttelig rydde op efter malerarbejdet. Og så er du i øvrigt garanteret et langt bedre og mere langtids holdbart resultat, når du vælger at overlade malerarbejde i din bolig til en faglært håndværker.

Kontakt dit lokale malerfirma i Ry online

Er du bosiddende i Ry eller nærmeste omegn, kan du med fordel tjekke dit lokale malerfirma Malerfirma Boesen. Det vel etablerede og ansete malerfirma Malerfirma Boesen har siden 1968, hvor virksomhede blev grundlagt af malermester Helmer Boesen, betjent glade og tilfredse kunder i Ry og omegn med såvel indvendigt som udvendigt malerarbejde af private boliger.

I 1974 blev firmaet udvidet med en farvehandel, og i 1992 indtrådte de nuværende ejere, Joan, René og Kim Boesen, ind i firmaet. Da Helmer Boesen i 2006 gik på pension, overgik firmaet til disse tre nye engagerede ejere. Og den dag i dag borger Malerfirma Boesen stadig for den gode kvalitet og de høje håndværksmæssige standarder.

Du kan få et godt tilbud på malerarbejde på boesen.as