Find din lokale leverandør af vognmandskørsel i Rebild

20 januar 2020 astrid_pedersen

Har du brug for transport og håndtering af større emner eller levende last – for eksempel svin og kvæg? Så kan du med fordel vælge Simested Vognmandsforretning, hvis du er bosat i det nordjyske.

Hvem er Simested Vognmandsforretning?

Simested Vognmandsforretning er en vognmandsforretning i Ålestrup, som tilbyder alle former for vognmandskørsel i Rebild, Vesthimmerland og omegn. Simested Vognmandsforretning udfører blandt andet kreatur kørsel, afhentning af storskrald og dagsrenovation, genbrugs indsamling af papir, pap og plast, transport og salg af grus, sand, savsmuld, træflis og lignende, krankørsel og liftkørsel, samt træfældning stubfræsning, grenknusning og topkapning samt andre skovnings opgaver.

Der ud over forestår Simested Vognmandsforretning gerne diverse entreprenør arbejde relateret til transport.

Transport af affald og indsamling af genbrugs materialer

Simested Vognmandsforretning kan hjælpe med stort set alle typer affald – såvel genanvendeligt affald som forbrændings emner og dagrenovation. Når du vælger at lade Simested Vognmandsforretning forestå håndtering af dit affald, er du med til at gøre miljøet en tjeneste – og dermed sørge for en grønnere jord til vore efterkommere.

Simested Vognmandsforretning er nemlig en særdeles bevidst virksomhed, som sætter miljøet højt på dagsordenen. Derfor vil du med Simested Vognmandsforretning altid få den bedste affalds ordning, som tager affalds sortering meget alvorligt.

Kreatur kørsel – en tillidssag

Simested Vognmandsforretning har speciale i transport af dyr – særligt landbrugsdyr så som kvæg og svin. Simested Vognmandsforretning passer godt på dyrene, og sørger for, at alle gældende regler og regulativer overholdes til punkt og prikke. De dygtige og erfarne chauffører hos Simested Vognmandsforretning kører forsigtigt og drager omsorg for dine dyr mens de er på vejene. Og lastvogne samt containere rengøres og desinficeres naturligvis mellem hver transport, så eventuel smittefare elimineres.

Skal dit kødkvæg eller dine slagtesvin således skifte adresse eller køres til slagteriet, kan du med fordel benytte dig af Simested Vognmandsforretning. Læs mere på​​ simestedvognmandsforretning.dk