Som beboer i en lejlighed er du sikkert vant til at kunne kontakte din vicevært, hvis der er problemer med eksempelvis faldstammen. Når du selv ejer dit hus er du også selv ansvarlig for kloakledningerne tilhørende matriklen. Og derfor bør du have kontakt til en lokal autoriseret kloakmester.

Hvor finder jeg den bedste kloakmester i Jægerspris?

Er du bosat i det skønne Nordsjælland, for eksempel Frederikssund, Jægerspris eller Kulhuse, eller i det øvrige hovedstads område kan du med fordel tage kontakt til Tj Kloak Service ApS hvis du mangler en autoriseret kloakmester til at hjælpe med rørene.

Tj Kloak Service ApS har mange års erfaring inden for kloak arbejde, især til private boliger. Der ud over har Tj Kloak Service ApS et indgående kendskab til såvel kloak systemer som til jordbunds forholdende i området omkring Frederikssund og Jægerspris og er således det oplagte valg når du skal bruge professionel assistance til oprensning, eftersyn eller reparation af kloak anlæg.

Tj Kloak Service ApS udfører alle former for kloakarbejde, her under tv inspektion, udbedring af skader og forebyggelse af rotte plage samt slamsugning og kloakspuling. Hos Tj Kloak Service ApS kan du desuden få kvalificeret hjælp til tilslutning af kloak rør til eksisterende kloak systemer, nedlæggelse af faskine eller omfangsdræn opsætning af autoriseret rottespærre, nedgravning af bundfældningstanke samt etablering af højtvands sikring.

Du kan ydermere få hjælp til håndtering af forsikrings sager hos Tj Kloak Service ApS som gerne forestår inspektion i forbindelse med udfærdigelse af rørforsikring ved ejerskifte. Og endelig kan du altid få et godt tilbud på en service aftale om rensning og eftersyn af din kloak på regulær basis. På den måde kan du sikre at din kloak altid er sund, ren og intakt, og dermed undgå ubehagelige overraskelser.

Hvis du ønsker at kontakte Tj Kloak Service ApS kan du gøre dette via hjemmesiden tjkloakservice.dk.