Find den rette installatør i Sønder Omme

17 maj 2020 astrid_pedersen

Skal badeværelset renoveres – eller vil du gerne have rykket rundt på køkkenet, så det bliver mere fremkommeligt eller bedre disponeret? Så skal du efter al sandsynlighed have fat på en autoriseret VVS installatør.

Sådan én er nemlig lovpligtig hvis din istandsættelse af denne type rum omhandler andet og mere end at udskifte en vandhane eller sætte klinker eller fliser på vægge eller gulve. Og det kan godt gå hen og blive rigtig dyrt på flere måder, hvis du ignorerer dette påbud.

Hvad kan en autoriseret VVS installatør som jeg ikke selv kan?

Måske mener du, at du selv fint er i stand til at rode med vandrør, gas ledninger eller andre elementer relateret til de faste VVS installationer i din bolig. Men selv om du er overbevist om, at du er en særdeles habil gør det selv mand, er det stadig et lovkrav at du overlader dette arbejde til en autoriseret VVS installatør.

Dette skyldes, at det ikke er ufarligt at arbejde med VVS installationer. Du kan for eksempel komme til at skabe tilbageløb, hvis du selv forsøger dig med at flytte eller oprette et afløb i din badeværelse, og derfor har fat i spildevandsledninger.

På den måde risikerer du at drikkevand og spildevand blandes, hvilket kan få fatale konsekvenser i form af forgiftning. En sådan kan ramme såvel dig selv som andre beboere i ejendommen – og det er således ikke blot dit eget liv og helbred, du sætter over styr. Det samme gælder for gasledninger, som, hvis de er samlet forkert, kan lække gas ud i stuer og værelser. Dette indebærer risiko for en gas eksplosion eller for livsfarlig kulilte forgiftning. Og så har du pludselig andre menneskers liv på samvittigheden.

Hvor finder jeg autoriserede installatør i Sønder Omme

Hos Knud Petersen Filskov finder du dygtige og erfarne el og VVS installatører – læs mere på knudpetersenfilskov.dk