Få stærk hjælp til tømning af dødsbo

07 april 2020 astrid_pedersen

Står du med ansvaret for rydning af dødsbo efter et dødsfald – måske i den nærmeste familie? Så er det en god idé at få professionel hjælp hertil.

Hvordan får jeg hjælp til rydning af dødsbo?

Der er flere forskellige modeller for dødsbo rydning. Du kan for eksempel alliere dig med en marskandiser, som kan opkøbe hele eller dele af dødsboet. Dette er især relevant for dig, som har overtaget et dødsbo fyldt med effekter af monetær værdi, og som ønsker en professionel vurdering heraf.

En anden mulighed er at kontakte et flyttefirma som samtidig har specialiseret sig i opkøb af dødsbo. Denne mulighed er for dig, som bare gerne vil hurtigt videre i teksten, og således ønsker at lade firmaet opkøbe eller blot bortskaffe alle effekter.

Hvem kan jeg kontakte angående dødsbo opkøb i København?

Hvis du leder efter et firma, som kan hjælpe dig med tømning og opkøb af dødsbo, kan du kontakte Mortem Boligryd. Mortem Boligryd har mange års erfaring med rydning af dødsbo, og opkøber gerne hele dødsbo for en fast pris.

Når du lader Mortem Boligryd forestå opgaven med rydning af dødsbo, slipper du selv for besværet med bortskaffelse af tunge møbler og andre vanskeligt håndter bare effekter. Dette er en stor fordel for dig som ikke er i besiddelse af en kassevogn, en varevogn, eller en bil med anhænger træk.

Samtidig kan du overlade det til de stærke flyttefolk hos Mortem Boligryd at bakse inventaret ud af boligen, således så du ikke selv skal bøvle med stejle trapper eller snævre elevatorer. Og så kan du være sikker på, at inventar og eventuelle personlige genstande behandles med den største respekt og diskretion.

Hvis du ønsker at kontakte Mortem Boligryd for et uforpligtende tilbud på opkøb og rydning af dødsbo, kan du altid kigge forbi hjemmesiden mortem-boligryd.dk