Få professionel hypnose i Aabenraa

17 august 2022 admin

editorial

Hypnose har vist sig at være en effektiv behandling af en række forskellige psykiske lidelser, herunder angst, stress og depression. Hypnose er en sindstilstand, hvor en person er mere åben og modtagelig for suggestioner.

Dette giver behandleren – hypnotisøren eller hypnoterapeuten – adgang til det underbevidste sind, hvor kontrolprogrammer og uhensigtsmæssige tanker og følelser kan ændres. Hypnose kan hjælpe dig med at opnå følgende

-Forebygge stress og livsstilssygdomme

-Opbygge indre ro og livsglæde

-Gøre dig mere nærværende der hvor du er

-Styrke din selvtillid

Hvis du lider af angst, tankeløshed, tristhed eller vrede, kan hypnose være en stor hjælp. Hypnose kan bruges til forandringsprocesser af alle størrelser og former, og alle sessioner er individuelt tilpasset dine udfordringer. Så hvorfor ikke give det en chance? Det kan måske bare ændre dit liv!

image

Hvordan foregår hypnose eller hypnoterapi?

Under hypnose er en person normalt i en tilstand af dyb afslapning med lukkede øjne. Terapeuten vil derefter komme med forslag til personen, som kan omfatte ændring af den måde, vedkommende tænker eller opfører sig på.

Disse forslag skal hjælpe personen med at nå sine mål, f.eks. at holde op med at ryge eller reducere stress. Det er vigtigt at huske, at en person ikke kan tvinges til at gøre noget mod sin vilje, mens han/hun er i hypnosetilstand.

Hypnoterapi udføres normalt af uddannede fagfolk, f.eks. psykologer eller psykiatere. Hvis du er interesseret i at prøve hypnoterapi, er det vigtigt at finde en kvalificeret og erfaren behandler.

Kan alle mennsker hypnotiseres?

Nej, det er ikke alle mennesker, der kan hypnotiseres. Nogle mennesker er mere modstandsdygtige over for hypnose end andre. Men med øvelse og erfaring kan de fleste mennesker hypnotiseres – men det er ikke alle, som falder i trance i hverken første eller andet forsøg.

Klik ind og find din lokale hypnotisør på hjemmesiden www.nicolehertz.dk.