Skal du bygge badeværelse eller køkken om? Så skal du have fat i de rette fagfolk.

Hvorfor skal jeg betale for VVS arbejde?

Det er vigtigt at du vælger en autoriseret VVS installatør når der skal foretages ændringer i de faste VVS installationer i din bolig. Der er nemlig her tale om arbejde du ikke må udføre selv – heller ikke selv om du mener du er i besiddelse af gode gør det selv evner.

VVS arbejde er nemlig ikke uden risiko. Fejler du for eksempel i forbindelse med omdirigering eller sløjfning af en gas ledning kan dette medføre læk som kan få fatale konsekvenser i form af gas eksplosioner eller farlig kulilte forgiftning. Og får du ved et uheld blandet spildemand med drikkevand kan alle som er tilsluttet vand nettet i bygningen risikere forgiftning.

Overlad trygt VVS arbejdet til Hybel VVS Teknik – VVS i Faaborg

Hvis du er bosiddende i Nyborg, Svendborg, Faaborg, Odense eller nærmeste omegn kan du roligt kontakte Hybel VVS Teknik når du skal have foretaget reparationer eller moderniseringer af VVS installationerne i din bolig. Uanset om du bor i et hus eller i en lejlighed kan Hybel VVS Teknik hjælpe dig med alt fra dryppende radiatorer til planlægning af nye installationer i forbindelse med renovering af køkken eller bad.

Hybel VVS Teknik sætter de faglige og håndværksmæssige standarder meget højt, og sætter en ære i at aflevere et stykke vel udført VVS arbejde. Samtlige medarbejdere hos Hybel VVS Teknik er 100% opdateret med de aktuelle regulativer, og holder sig samtidig a jour med de seneste nye arbejdsmetoder, teknikker og materialer. Således er du sikker på at du får installationer som møder de eksisterende lovkrav om sikkerhed og kvalitet når du får disse udført med hjælp fra Hybel VVS Teknik.

Du kan kontakte Hybel VVS Teknik, og læse mere om firmaet, på hjemmesiden hybel-vvs.dk