Få hjælp til rørene hos din kloakmester på Frederiksberg

05 februar 2021 astrid_pedersen

Som husejer er kloak systemerne under din matrikel dit eget ansvar. Derfor bør du have god kontakt til den lokale kloakmester.

Hvad laver en kloakmester?

Kloakmesterens fremmeste opgave er at holde kloakkerne rene og funktionelle. Det betyder at en kloakmester skal sørge for at der ikke opstår forstoppelse i kloak ledningerne, og at disse i øvrigt er velholdte og fri for skader. En dygtig autoriseret kloakmester vil altid være meget grundig i sit arbejde med at inspicere kloakkerne for at finde tegn på begyndende gennem tæring, rotte invasion eller tilstopning.

Når du lader din kloakmester tjekke dine kloak anlæg på regulær basis kan du være sikker på at diverse tilløb til skader eller lignende hurtigt bliver identificeret. Langt de fleste kloakmestre benytter sig af tv inspektion som er en effektiv metode når det handler om at opdage eksempelvis læk i kloak rørene, eller identificere tegn på rotte plage.

Ved tv inspektion sendes et kamera ned i kloak systemet, hvilket er utroligt smart idet denne metode gør det muligt at inspicere kloakken uden at skulle grave den op. På samme måde kan en kloakmester ved hjælp af strømpeforing lappe og tætne en kloak uden at skulle forvandle hele din have til en udgravning. Og så kan din kloakmester også hjælpe dig med at forebygge rotte invasion ved opsætning af effektiv rotte spærre.

Hvor finder jeg en autoriseret kloakmester på Frederiksberg?

Søger du således en dygtig og erfaren kloakmester som kan hjælpe dig med at holde dine kloak rør sunde og intakte kan du med fordel vælge Lihn’s Kloak hvis du er bosiddende på Frederiksberg eller andet steds i hovedstads området. Lihn’s Kloak har mange års erfaring med – og tilsvarende ekspertise inden for – rensning og reparation af kloak systemer tilhørende private boliger.

Du kan læse mere, og kontakte Lihn’s Kloak, via hjemmesiden lihn-kloak.dk