Beskæftiger din virksomhed sig med fødevarer, medicinalpræparater eller lignende produkter som kræver nedkøling? Så har du brug for velfungerende køleteknik. Og til det formål kan du, såfremt din virksomhed ligger i den sydlige del af Jylland, med fordel kontakte Køleteknikeren.

Hvem er Køleteknikeren?

Køleteknikeren er et professionelt montør firma med fysisk base i Fredericia. Køleteknikeren kører i hele Trekantsområdet og står klar til at hjælpe dig med dine kølemæssige udfordringer uanset om din virksomhed har sin beliggenhed i Fredericia, Billund, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen eller Vejle. Køleteknikeren løser en bred vifte af opgaver inden for køleteknik for virksomheder og private kunder.

Med mere end tredive års erfaring inden for dette fag er Køleteknikeren blandt de bedste på markedet når det handler om montering og installering af køleteknik så som varmepumper, klima anlæg og air condition samt industri køle og fryse anlæg. Og så er Køleteknikeren autoriseret forhandler af luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper fra det kendte og velansete brand Samsung.

Du kan altid få et skarpt tilbud på montage, installation, vedligeholdelse eller reparation af dit køle anlæg hos Køleteknikeren. Køleteknikeren beskæftiger udelukkende dygtige montører og teknikere som er fuldt kvalificerede til at hjælpe med dit køleanlæg således at såvel fødevarer som medicinal varer eller andre produkter som kræver en stabil temperatur konstant vil kunne opbevares på korrekt og forsvarlig vis – og dit indeklima vil være sundt og behageligt.

Køleteknikeren tilbyder også service løsninger til dig der har brug for en fast aftale omkring eftersyn og vedligeholdelse af dit køleanlæg. Med en service aftale hos Køleteknikeren kan du være sikker på at dit køletekniske anlæg fungerer optimalt til alle tider. Og derved kan du minimere risikoen for kedelige overraskelser i form af uforudsete nedbrud eller drift forstyrrelser.

Du kan altid kontakte Køleteknikeren og få en kølemontør ud til din virksomhed – læs mere på https://koleteknikeren.dk/