Få hjælp til dine stive led hos din kiropraktor i København

09 oktober 2020 astrid_pedersen

Lider du til hverdag af muskel eller led smerter, og oplever du ofte stivhed i bevægeapparatet samt manglende mobilitet bestemte steder i din krop? Så vil du med stor sandsynlighed have glæde af et behandlings forløb hos en dygtig kiropraktor.

Hvad laver en kiropraktor?

Måske forbinder du mest af alt en kiropraktor med det lidt skræmmende knæk der kommer når kiropraktoren med et særligt greb justerer enten nakke eller ryg på en patient. Men en kiropraktors arbejde består i langt mere end blot at ”knække” patienterne.

Først og fremmest vil en kiropraktor gøre meget ud af at lære dig og din sygdoms historik samt dine individuelle og unikke skavanker at kende forud for behandlingen. Dette sikrer at du får den rette behandling, som har gode, langsigtede effekter. Derfor vil din første behandling hos en kiropraktor bestå af såvel manuelle undersøgelser af din krop som såkaldt anamnese.

Ved en anamnese får du mulighed for at sætte egne ord på dine smerter og oplevelser. Samtidig vil du og din kiropraktor kunne afstemme forventninger i forhold til behandlingen, og kiropraktoren vil kunne lægge en plan for denne. Foreligger der ikke på forhånd røntgen billeder af din ryg og af din nakke vil din kiropraktor sikre sig at sådanne optages. På den måde kan han eller hun konstatere om der skulle skjule sig underliggende årsager til dine smerter som ikke kunne afsløres ved palpering.

Hvordan foregår en behandling hos en kiropraktor?

Behandlingen hos en kiropraktor vil typisk bestå at en række forskellige greb og teknikker som har til formål at løsne spændinger i led og muskler. Din kiropraktor behandling vil selvfølgelig tilpasses din krop og dine behov. Nogle kiropraktor anvender massage eller akupunktur som et led i behandlingen for at forstærke virkningen af denne.

Du kan bestille tid til en kiropraktor behandling hos Kiropraktisk Klinik ved Geoffrey B. Dauscha via hjemmesiden dauscha-kiropraktor