Er du herre i eget hus, er du også samtidig ansvarlig for alle kloakinstallationer og rør på matriklen. Derfor bør du alliere dig med en dygtig lokal kloakmester, som kan hjælpe med at holde disse ved lige. Og til det formål kan du med fordel vælge autoriseret kloakmester Jesper B. Jensen.

Hvem er Jesper B. Jensen?

Jesper B. Jensen er din autoriserede kloakmester i Nykøbing Falster. Er du bosiddende i Nykøbing Falster, Vordingborg, Sundby, Nørre Alslev eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Jesper B. Jensen som din faste kloakmester.

Jesper B. Jensen har fast base i Idestrup nær Marielyst og Væggerløse og har stor erfaring med hjælp til private bolig ejere og deres kloak systemer i dette område. Det er altid en fordel at have en lokal mand på sagen når det gælder kloak service og kloak arbejde. For det første kender din lokale kloakmester såvel jordbunds forholdende som områdets kloak systemer ud og ind. Det vil derfor være en smal sag for kloakmesteren at udføre kloak arbejde så som tilslutning af kloak til eksisterende kloak anlæg, eller nedlæggelse af faskine eller omfangsdræn.

For det andet kan en kloakmester som residerer i lokal området rykke hurtigt ud i tilfælde af akut opståede nødsituationer. Dette øger chancerne for at begrænse skadernes omfang og dermed også omkostningerne forbundet med udbedring heraf. Og for det tredje er det en rigtig god idé at have din kloakmester inden for rækkevidde i tilfælde af at du får brug for assistance ved nybyggeri, tilbygning eller ombygning.

Derfor bør du vælge Jesper B. Jensen som autoriseret hvis du bor i den sydlige del af Falster. Hos Jesper B. Jensen er du garanteret en solid service i øjenhøjde, faste lave priser på kloakarbejde og en professionel og nytænkende tilgang til alt hvad der vedrører oprensning, inspektion og reparation af kloakker.

Du kan læse mere, og kontakte Jesper B. Jensen direkte via virksomhedens hjemmeside jesperbjensen.dk.