Når en elsket pårørende – eventuelt en ægtefælle, en kær ven eller et nært familiemedlem – kan sorgen og savnet være ganske overvældende. Det er i de fleste tilfælde ganske umuligt at forberede sig mentalt på den udladning af følelser, som kommer til udtryk, når en tæt relation ikke er mere. Selv om dødsfaldet var ventet, måske på grund af længere varende sygdom eller alderdoms betinget svækkelse, kan man føle sig nærmest handlingslammet i den efterfølgende periode.

Ironisk nok er det netop inden for fjorten dage til tre uger efter dødsfaldet, at de mest presserende opgaver trænger sig på. Der er som regel et dødsbo, som skal ryddes, forsikringer og pensions ordninger, som skal sløjfes, og et bo som skal gøres op. Og så er der hele arrangementet omkring begravelse og bisættelse, som i sagens natur skal afvikles temmelig kort tid efter dødsfaldet.

Få den rette hjælp til begravelse eller bisættelse hos den lokale bedemand

det er altid en god idé at få professionel og sagkyndig hjælp til alle disse opgaver, så at man ikke som efterlevende skal stå alene med hele ansvaret. Opgørelsen af bo og andet papir arbejde i forbindelse dermed overdrages typisk til en dygtig advokat med speciale inden for dette område, og en marskandiser kan hjælpe med vurdering og rydning af dødsbo. Og når du skal bruge hjælp til begravelse eller bisættelse samt alle opgaver relateret hertil, kan du med fordel kontakte den lokale bedemand.

Hvor finder jeg en dygtig bedemand i Struer?

Når du står for at skulle vælge bedemand, er der mange fordel i at vælge en lokal én af slagsen. Han eller hun vil som regel have et stærkt lokal kendskab. Dette betyder, at bedemanden har en god kontakt til præsten og kirkekontoret i det sogn, hvorfra bisættelsen skal foregå. Du kan finde den lokale bedemand i Struer på krabbes.dk