Få hjælp i haven af en anlægsgartner

10 maj 2020 lotte_hindsberg

Selvom det er de færreste af os der har en have på størrelse med Tivoli skal man ikke undervurdere muligheden for at få hjælp til at anlægge en have. Måske endda mere da der ikke er så meget plads og det så gælder om at få mest muligt ud af de få kvm som haven består af. 

En anden fordel ved at få hjælp af en anlægsgartner er, hvis du er ved at komme op i alderen og derfor ikke har samme energi og derfor har brug for at få lavet haven om, så den er nemmere at holde. Det kunne f.eks. være en anlægsgartner i Vejle

Anlæg en smuk og nem have

Hvis du har købt et nyt hus, hvor haven skal til at anlægges og du enten ikke selv har tid til at anlægge den eller ikke har erfaringen og syntes, det er ærgerligt at skulle købe planter og blomster, som måske ender et forkert sted i haven, fordi du ikke har den nødvendige viden. Det er nemlig ikke ligegyldig hvor de forskellige planter, buske og blomster skal stå. Det har stor betydning hvordan jorden er og om der er sol og skygge. 

Hvis du selv har lyst til at lave det hårde men dejlige havearbejde, er det også en mulighed at få hjælp af en anlægsgartner til at til at designe din have efter dine ønsker og så kan du følge planen. Det betyder at du fra starten ved hvilke typer planter du kan have hvor i haven men du få mere ejerskab over processen. 

Det er vigtigt at du inden har gjort det klart hvad du har af tid og lyst til havearbejde. Uanset hvor dygtig din anlægsgartner er vil haven hurtig forfaldne, hvis den ikke bliver vedligeholdt. Det er muligt at ansætte en anlægsgartner til at hjælpe med det efterfølgende havearbejde.