Få en flot facade på dit hus

07 maj 2020 lotte_hindsberg

Er du den glade ejer af et murstenshus, men hvis det trænger til en facaderenovering kan du med fordele kontakte en murer og få et tilbud på hvad det vil koste. Det er en god ide at kontakte flere murer i området, så du sikre dig at du finder den bedste og ikke har været så uheldig, bare at ringe til den første og bedste. Bor du i området omkring Horsens, kan du med fordel søge på murer i Horsens, når du skal få et tilbud.

Husk at få sandblæst facaden først

Inden du får muret din facade op er det en god ide at få sandblæst facaden først. Fordelen ved det er at sandblæsningen fjerner gammel maling, puds og snavs, så murene står pæne og rene.

Det betyder at det endelige resultat bliver langt pænere da det er nemmere at mure en facade op som ikke har gamle rester af maling og pus. Facaden vil også vil holde længere og fremstå som ny. Husk at det er vigtigt at muren har tid til at tørre imellem sandblæsningen og facaderenoveringen, da der ellers kan opstå fugt.  

I dag er det muligt at få en miljøvenlig sandblæsning, fordi man genbruger sandet op til 200 gange før det genbruges.

Her kan du også med fordel bruge en murer

Hvis du er i gang med at renovere hele dit hus kan du også med fordel få mureren til at murer væggene op i værelserne. Det er meget nemmere at tapetere en mur, der er muret op og står i vatter og det endelige resultat bliver langt flottere. Det er et dumt sted at spare, blot fordi man i første omgang ikke kan se det, da man efterfølgende jo tapetere og maler. Det er også en god ide at få hjælp, hvis man laver et nyt badeværelse.