Oplever du, at flere og flere lyde gradvist forsvinder ud af dit liv? Så er du sikkert offer for en aldersbetinget hørenedsættelse. Denne vil typisk først komme til udtryk i form af mangel på lyde i den høje del af frekvensspektret. Dette betyder, at du ikke længere kan høre de høje violiner i klassisk musik, at du får svært ved at høre, hvad dine børnebørn siger, og at fuglenes stemmer forstummer.

Stop høretabet med effektive og moderne høreapparat

Dette er selvfølgelig rigtig ærgerligt – og der er flere dårlige nyheder. Der er nemlig ingen udsigt til at tilstanden vil bedres. Tvært imod vil tab af hørelse, når det først er gået i gang, fortsætte støt og roligt som du bliver ældre. Er hørelsen i et frekvens område gået tabt, er den borte for altid. Og den eneste måde hvorpå du kan genvinde hørelsen er ved hjælp af et høreapparat.

Hvor kan jeg få hjælp til at vælge det rette høreapparat i Roskilde?

Er du bosiddende i Roskilde eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge den centralt beliggende klinik Speciallægens Høreklinik ApS. Hos Speciallægens Høreklinik ApS kan du få foretaget en grundig høretest, som kan fortælle mere om dit tab af hørelse og dettes omfang.

De dygtige medarbejdere hos Speciallægens Høreklinik ApS kan på baggrund af denne test samt en snak med dig om dine ønsker og forventninger til høreapparat hjælpe dig med at udvælge det helt perfekte høreapparat. Med hjælp fra Speciallægens Høreklinik ApS kan du således genvinde de dele af din hørelse du savner allermest. Og så vil du altid kunne få den bedste assistance når dit høreapparat skal justeres, repareres eller udskiftes i årenes løb.

Du kan læse mere om Speciallægens Høreklinik ApS, og bestille tid til en gratis og uforpligtende høretest, på hjemmesiden slhk.dk