Er du ofte træt og anspændt, også når du skal slappe af om aftenen eller falde i søvn om natten? Så kan du med stor sandsynlighed få god hjælpe hos en massør. Med regelmæssig massage kan du nemlig lære kroppen at slappe af og dermed opnå større ro, og dermed mere fysisk og mentalt overskud, i din hverdag.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Der kan være mange gode grunde til at vælge en blidere massage form end den klassiske fysiurgisk massage. Det kan for eksempel være at du har traumer i kroppen, eller af anden grund kan være særligt sensitiv over for hård berøring. Til dette formål er en mere blid og afspændende massage hvor der i højere grad lyttes til kroppen mere velegnet. Og i så tilfælde bør du vælge en massør som har erfaring med eksempelvis kropsterapi.

Hvor får jeg den bedste massage i Rødovre?

Hos Charlotte Birch Christensen, som er uddannet afspændingspædagog og psykomotorisk terapeut kan du få en grundig, indfølende og individuelt tilrettelagt massage behandling.

Charlotte Birch Christensen driver klinikken Harmoni & Balance som er beliggende centralt på Frederiksberg, nærmere betegnet Nordre Fasanvej tæt på offentlig transport og med gode adgangs forhold. Du vil altid kunne få hjælp til at blive dine smerter og spændinger kvit hos Charlotte Birch Christensen – og det helt uden at skulle påføre din krop yderligere ubehag.

Charlotte Birch Christensen er verdensmester i at lytte til din krops bevidste og ubevidste signaler, og tilrettelægger hver enkelt behandling derefter. Du vil opleve en behagelig og empatisk massage form som tager udgangspunkt i dine fysiske og mentale behov når du vælger at lade Charlotte Birch Christensen forestå din massage behandling.

Hvis du vil vide mere om Charlotte Birch Christensen og Harmoni & Balance kan du få yderligere information, og booke tid online, på hjemmesiden harmoni-balance.dk.