Få den bedste hjælp til bisættelsen med en dygtig bedemand

01 oktober 2019 admin

Du bør altid kontakte en bedemand, når du står for at skulle begrave eller bisætte en af dine nære og kære. For det første er der mange opgaver, du hverken kan eller må klare selv, som for eksempel at klargøre den afdøde og lægge denne i kiste samt transportere vedkommende mellem hjem, kapel og kirke. Og for det andet er opgaven nærmest uoverkommelig for lægmand – især når man står midt i sorgen og savnet.

Krabbes Bedemandsforretning – kompetent bedemand i Struer og Lemvig

Står du og mangler assistance til en begravelse eller til en bisættelse, som skal foregå i Struer, Lemvig eller nærmeste omegn, kan du med fordel kontakte Krabbes Bedemandsforretning. Her finder du udelukkende dygtige og fuldt kvalificerede bedemænd med et stort og omfattende lokal kendskab og god kontakt til præster og kirke kontorer i samtlige stiftets sogne.

Krabbes Bedemandsforretning har igennem mange år varetaget praktiske opgaver i forbindelse med begravelse og bisættelse i Lemvig og Struer, og kan træde hurtigt til med assistance og bistand til dig som pårørende. Hos Krabbes Bedemandsforretning kan du få hjælp til alt fra selve begravelses eller bisættelses arrangementet til udfærdigelse og indrykning af dødsannonce i landsdækkende og lokale medier, bestilling af lokaler til gravøl eller reception, og fremskaffelse af gravsten.

Krabbes Bedemandsforretning hjælper også gerne med arrangementet, hvis den afdøde tilhørte et andet tros samfund, eller ønskede en humanistisk ceremoni uden kirkens indblanding. Og uanset om der ønskes en jordfæstelse eller en kremering med efterfølgende urne nedsættelse eller spredning af den afdødes aske, kan Krabbes Bedemandsforretning være behjælpelig med alle praktiske foranstaltninger Krabbes Bedemandsforretning er medlem af Danske Bedemænd, hvilket betyder, at du er garanteret en diskret og respektfuld service, som følger de etiske og professionelle retningslinjer udstukket af denne branche forening.

Du kan læse mere, og kontakte Krabbes Bedemandsforretning angående begravelse i Lemvig, på krabbes.dk