Få den bedste assistance ved bisættelse hos lokal begravelsesforretning

03 maj 2020 astrid_pedersen

Der er få situationer i livet som rummer så mange følelser som når en elsket person forlader denne jord. For de efterlevende kan det være uendeligt svært at skulle forholde sig til det faktum at et menneske, de har kendt hele livet, nu har draget sit uigenkaldeligt sidste suk – og at det sidste farvel står for døren.

Især tiden lige omkring et dødsfald og i ugerne derefter kan være præget af en følelse af uvirkelighed, og – i takt med at erkendelsen om tabet vokser sig større – et enormt savn. Når man således arbejder sig igennem sorgen, kan tanken om også at skulle forholde sig til alle de opgaver, som knytter sig til et dødsfald, være ganske uoverskuelig. Og derfor er det en rigtig god idé at få professionel hjælp til at løse disse.

Lad bedemanden forestå begravelses forberedelserne

Ud over det, at dødsboet skal ryddes, og arv og gæld fordeles, er der også en begravelse eller en bisættelse, som skal arrangeres. Til denne opgave knytter der sig meget forskellig artet arbejde, såvel af administrativ og koordinerende som af mere praktisk art.

Der skal træffes foranstaltninger vedrørende en eventuel jordfæstelse eller kremering, og laves aftaler med relevante instanser så som præsten og graveren tilhørende kirken i den afdødes sogn. Muligheder for begravelses hjælp skal undersøges, lige som der skal udfærdiges en dødsannonce til indrykning i lokale eller landsdækkende aviser og dagblade. Og skal der afholdes gravøl eller reception efter ceremonien, skal der også bookes lokaler og eventuelt arrangeres catering.

Alt dette kan den lokale bedemand hjælpe dig med. En dygtig bedemand, som kender området, vil have kontakt til såvel kirkekontoret som til diverse spisesteder – for eksempel kroer eller gæstgiverier – i lokal området, og vil derfor kunne stable hele arrangementet på benene, så du kan fokusere på at gøre den sidste afsked til en mindeværdig og positiv oplevelse.

Du kan læse mere på http://auning-begravelsesforretning.dk/