Når du står for at skulle sælge dit hus eller din lejlighed, er det vigtigt, at du vælger en dygtig og kompetent ejendomsmægler. Med en erfaren ejendomsmægler ved din side er du sikker på, at alt foregår efter bogen. En ejendomsmægler har styr på alle formaliteter i forbindelse med salg af bolig, og hjælper dig gerne med at markedføre huset eller lejligheden i aviser og på nettet – såvel på egen hjemmeside som på de sociale medier.

På den måde er du sikker på, at alle potentielle købere får din lejlighed at se, når du søger på boliger, som matcher deres kriterier. Og så vil du kunne få solgt din bolig hurtigt og effektivt – og sandsynligvis til den pris, du ønsker.

Billig ejendomsmægler? Prøv RobinHus

Det kan dog godt være en dyr affære at få ejendomsmægleren til at forestå alle aspekter ved salget – især når du lige så godt selv kan varetage fremvisning og åbent hus arrangementer. Traditionelt vil man som sælger aflevere nøglen til ejendomsmægleren og lade ham eller hende om at vise huset eller lejligheden frem for interesserede købere.

Hos RobinHus har du mulighed for at spare dette trin væk. Du kan nemlig vælge selv at stå for fremvisning af boligen, og på den måde samtidig være sikret at boligen bliver behandlet pænt i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Da du er den, som kender huset eller lejligheden bedst, giver det en verden af mening, at det er dig der viser den frem. Potentielle købere vil helt sikkert sætte pris på dit personlige engagement, og vil kunne få mange flere ting at vide om boligen og det omkring liggende område – for eksempel hvor børnene kan gå i skole, eller hvor de bedste indkøbs muligheder er.

Du kan finde din lokale RobinHus ejendomsmægler i Skælskør på robinhus.dk