Et nymalet hus sælges hurtigere og nemmere

10 maj 2022 lotte_hindsberg

advertorial

Skal du sælge dit hus er der flere ting du kan gøre før du sætter det til salg. Jo pænere billeder jo flere vil komme og kigge og alt andet lige vil der være en større sandsynlighed for at det bliver solgt. 

Det du skal gøre er at få ryddet op. Inde som ude. Start med at få ryddet op udenfor, fjern det værste ukrudt og slå græsset. Har du en terrasse, der har et grimt grønligt skær på grund af alger, så få den renset. Sæt et par krukker med blomster. 

Alt det er med til at give et pænt førstehåndsindtryk. 

maler hørsholm

Oprydning og maling indendørs

Det samme gælder indendørs. Få ryddet op. Det skal alligevel gøres, når du skal flytte, så hvorfor ikke få noget ud af dine anstrengelser. Årsagen til at du skal rydde op og gerne med hård hånd, er at jo mere luft der er, jo nemmere er det at forestille sig som mulig køber at se ens egne møbler i huset. Det samme gælder hvis der er nymalet. Husk at male med en lys og neutral farve. Du kan læse mere hos https://malerhoersholm.dk/

En tredje ting du kan overveje er også at få malet dit hus udvendigt. Det er et større job end indvendigt og derfor noget der skal overvejes nøje. Det koster også mere, så det skal kunne svare sig. Beslutter du dig at det er arbejdet værd, bør du overveje om du skal starte med en sandblæsning.

En sandblæsning renser murene fri fra skidt og snavs. Herunder alger og gammel maling. Det gør det nemmere for en murer at se, hvor der skal repareres før der bliver malet. Husk at murene skal have tid til at tørre, før de bliver malet. Det færdige resultat bliver langt flottere og vil også holde langt længere.