Er der gået insekter i dine blomster?

08 februar 2021 anders_lundtang_hansen

Det kan næsten ødelægge hele hyggen ved ens have, når man opdager, at der er gået insekter i ens blomster.

Her mener vi ikke den slags, hvor bierne kommer og høster lidt til brug andre steder, men når der kommer små kryb i det, som kan være med til at dræbe blomsterne helt.

Derfor er det også så vigtigt at holde nøje øje med ens have, om man har en stor en af slagsen eller bare en lille en.

Er man så entusiast udi den slags med at have blomster, så bør man tjekke det efter ofte, fordi der næsten ikke skal noget til, før der går insekter i nogle arter af blomster – og så er de ikke altid til at slippe af med igen.

Det kan ødelægge ens forårsdrøm om at have en smuk have til sommer, når man pusler og passer om ens blomster, så de ser ud til at trives, men så en dag er alle bladene gnasket i stykker, og der er tydelige tegn på, at de snart dør.

Man kan ikke redde alle blomster

Man kan jo forsøge sig med insektmidler, men det kan gøre tingene værre for andre blomsterarter også, end at det hjælper noget i længden.

Derfor er det bedste sådan set, at man gør sit for at holde jævnligt øje med blomsterne og se, at de trives.

Selv hvis man er den type, der køber blomster, hvilket kan være i en blomsterbutik i Sindal, så kan man ikke være sikker på, at der ikke er insekter i.

Blomsterne kan se flotte ud, de kan dufte og være flot pakket ind, men derfor kan der godt være sneget nogle insekter med.

Og hvis du skal give sådan nogle blomster væk, som det jo oftest ses, så bør man lige tjekke dem efter, om man kan se insekter, for det kan jo være glippet af blomsterhandleren.