En sprogskole er samlingen for det sted, hvor man bliver ferm til sprog

05 april 2020 anders_lundtang_hansen

Der er mange måder, man kan blive god til sprog på.

De fleste af os bliver udsat for den slags i folkeskolen, hvor man stort set ikke kan undgå et sprog som engelsk; og selvom reglerne er dalet lidt for, hvad kravene er til andre sprog i forbindelse med videre uddannelser, og hvordan man så kan tage dem på ungdomsuddannelser, så er det stadig populært at lære sprog af andre typer end engelsk på uddannelsesinstitutionerne.

Der er jo ligeledes mange forskellige årsager til, at man har brug for at lære sprog, som kan være alt fra, at man kommer til landet som turist, flygtning eller studerende.

Måske får man en kæreste, hvis modersmål man gerne vil lære at tale. 
Man vil måske gerne kunne læse nogle bøger på originalsproget, eller man har forelsket sig i et land eller et sprog, så man gerne vil kunne blive i stand til at læse dette og forstå dette.

Men det er jo ikke os alle, der tager en videregående uddannelse på samme måde, og det kan måske blive for dyrt for mange at tage kurser i sprog.

Så man forlader sig på, at man kan se TV, film, høre musik med videre og lære sproget, så det bliver en indgroet del af ens kultur, så man evner både at tale det og skrive det.

Dette er bestemt en god strategi, fordi sproget bliver levende for en og ikke statisk, specielt hvis man kommer ud blandt en lokalbefolkning og bruger sproget.

Men selv dem, der er vant til at bruge sproget, kan bruge det forkert, og de kan måske næppe forklare en, hvorfor reglerne i sproget er, som de er det.

Derfor er den smarteste måde at lære det på en sprogskole i sidste ende, og her anbefaler vi kraftigt, at man benytter sig af FEGU-hellerup.dk, hvor man kan lære mange forskellige sprog.