Effektiv rengøring med privat rengøringsfirma

11 maj 2020 astrid_pedersen
Effektiv rengøring med privat rengøringsfirma

Har du brug for hjælp til rengøring i boligen – eller står du og mangler en god aftale med en pålidelig rengørings partner, som kan varetage rengøring af dine erhvervs lokaler. Så bør du gøre dig umage i udvælgelsen af rengøringsfirma. Er du eller virksomheden bosat i Vejle eller omegn, kan du trygt vælge Aamand Rengøring & Viceværtservice.

Hvem er Aamand Rengøring & Viceværtservice?

Aamand Rengøring & Viceværtservice er et Vejle baseret rengørings og vicevært firma, som har specialiseret sig inden for privat og erhvervs rengøring samt alle aspekter af ejendoms service.

Per Aamand og Birgit Aamand, som begge har stor erfaring inden for de oven for nævnte områder, har drevet den succesfulde virksomhed siden 1990. Aamand Rengøring & Viceværtservice tilbyder, som det måske fremgår, at løse rengørings opgaver og udføre vicevært arbejde for såvel private som for erhvervs kunder. Virksomheden varetager lige for tiden begge typer opgaver for blandt andet administrations selskaber, private udlejere og ejer foreninger.

Aamand Rengøring & Viceværtservice varetager opgaver som spænder fra rengøring af flyttelejligheder, ind- og udflytnings syn og trappevask til erhvervs rengøring, kontor rengøring og affalds håndtering. Firmaets kunder befinder sig fortrinsvis i Vejle, Horsens, Fredericia og nærmeste omegn. Hos Aamand Rengøring & Viceværtservice kan du altid være sikker på en professionel service, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Aamand Rengøring & Viceværtservice har mange års erfaring med diskret og respektfuld behandling af såvel private hjem som kontorer og andre erhvervs lokaler. Du kan selv bestemme hyppigheden og omfanget af rengøring, lige som Aamand Rengøring & Viceværtservice er lydhør over for dine ønsker til særlige rengørings midler eller metoder. Din løsning vil blive skræddersyet til dig og dine behov, uanset om det er dit hjem, dit kontor, din klinik eller din butik, som skal rengøres.

Klik ind på https://www.aamand-rengoering.dk/ for et gratis og uforpligtende tilbud på professionel rengøring.