Drømmer du om at være vognmand i Aabenraa?

09 maj 2022 anders_lundtang_hansen

advertorial

Det kan være, at du har været chauffør i Aabenraa og omegn i en del tid, og nu trænger du til at kravle lidt op ad rangstien ved selv at være den vognmand, som du nu står til ansvar overfor.

Intentionen kan være, at du gerne vil bruge lidt mere tid med familien, som har stiftet, siden du begyndte i denne branche, så du tænker, at det at være vognmand i Aabenraa kan være en måde til at være mere på et kontor og kunne have nogle faste møde- og sluttider, så du kan have en fastere rytme med familien.

For tiden kan du blive sendt ud på både mindre opgaver, men der er også de gange, hvor du er væk i flere dage, fordi du skal køre til udlandet.
Og når du kommer hjem igen, så venter den næste opgave, så du endda slet ikke når at komme hjem.

Men du skal tænke dig lidt om, inden du tager den beslutning.

vognmand Aabenraa

Det kræver en del at være vognmand i Aabenraa

Det kan godt være, at du får flere penge mellem hænderne og mere at skulle have sagt som vognmand, men der følger ligeledes også mere ansvar med.

Der er mange regler og administrative opgaver, som man skal tage sig af, og hvis man er mere den type, der kan lide at have en vant arbejdsrytme i forhold til, hvad man laver, så er det formentlig ikke lige den her position, som man skal begynde at kaste sig over.

Man kan overtage et sted som vognmand, eller man kan bygge det op selv, men det er ikke altid bare lige at afhænde igen – og der er jo mange ansatte, der er afhængige af dig.

Så du skal virkelig tænke dig om, hvorvidt det er noget, der virkelig tiltaler dig eller ej.