Drømmer du om at lære nye sprog?

06 april 2020 anne-mette_hansen

Vil du gerne finpudse dine engelsk færdigheder? Eller er din helt store drøm at lære et nyt sprog? Måske du skal rejse udenlands eller har fået et job i et andet land? Det er mange gode grunde til at opdage nye sprog og dygtiggøre sig indenfor dem. Det kan både komme dig til gode på dine rejser rundt i verdenen eller i løbet af din karriere. Måske har du i din virksomhed nogle medarbejdere, der har behov for at lære et sprog, for at kunne handle med et bestemt marked. 

Lær nye sprog sammen med andre

Nogle siger, at man lærer bedre i fællesskab. Det kan der være noget om, når det gælder sproglig lære. Det at kunne tale sproget sammen med andre studerende, giver god mening i forhold til at lære at bruge ordene. Men også i forhold til at rette hinanden, lære gennem interaktion og have det sjovt med at lære sammen med andre. Et sprogkursus med andre deltagende er derfor en oplagt mulighed for at lære et nyt sprog! Det kan være sammen med andre medarbejdere fra din virksomhed eller sammen med nye ansigter fra andre virksomheder.

Ypsilon tilbyder sprogkurser i Aarhus

Ypsilon tilbyder et væld af sprogkurser i både Århus og i Herning. De er primært målrettet til virksomheder og medarbejdere fra forskellige virksomheder. Her kan du vælge mellem mange forskellige sprog og forskellige typer kurser.

Sprogene er blandt andet:

– Engelsk

– Tysk

– Kinesisk

– Fransk

– Italiensk

– Polsk

– Russisk

– Spansk

– Svensk

– Portugisisk

Kurserne kører enten som intensiv kurser eller crashkurser. På disse har du mulighed for at lære engelsk, fransk og tysk. Hvis du vil lære de andre sprog, kan du deltage i et specialkursus, som er tilpasset dine eller din virksomheds behov. 

Har du bare en enkelt medarbejder, der skal lære sproget? Så kan du sende denne på et af kursusvirksomhedens åbne kurser, hvor der også deltager personer fra andre virksomheder.

Læs meget mere her.