advertorial

Hvis man ønsker at udskifte vinduerne i sit hjem, så er der nogle parametre man skal være opmærksom på, så man ikke ender med de forkerte. Derfor har vi sammenfattet dette indlæg, så du ikke står med vinduer du ikke kan bruge, eller som ikke har de funktioner du ønsker.

Mål korrekt op

Når man skal have nye vinduer, så er det rigtig vigtigt at man måler korrekt op. Det er tit, at man skal bruge specialmål, hvor vinduerne laves helt specifikt til ens bygning. Hvis man måler forkert op, så står man pludseligt med vinduer for mange tusinde, som ikke bare passer ved enhver anden. Derfor kan vi ikke understrege nok, at det er vigtigt, at man måler korrekt op. Hvis man er i tvivl, så er det bedre at måle en gang ekstra, end at stå på den anden side og have dummet sig.

Sørg for, at det har de rette funktioner

Vinduer kommer med mange forskellige funktioner, derfor er det vigtigt, at man overvejer hvilke man ønsker at have og hvilke man ikke vil betale for. Som med opmåling, så er det vigtigt, at man ikke bestiller de forkerte, da det ikke er sikkert, at de er så ligetil at komme af med efterfølgende. Hvis du har valgt vinduer med specielle funktioner, så kan det være, at der ikke er andre som ønsker præcis de samme vinduer med de funktioner og i de mål.

Vi anbefaler dog, at man altid køber vinduer med termofunktion, som kan holde ens hjem i en konstant temperatur og spare en penge over tid. Derudover anbefaler vi, at man køber vinduer, hvor der er UV beskyttelse i glasset. Dette er specielt smart hvis man har børn, og de godt kan lide og stå og kigge ud af vinduet. Med UV beskyttelse, så sikrer man sig at de ikke bliver solskoldet.