Det kan komme på tale med en møbelpolstring igen

07 april 2020 anders_lundtang_hansen

Det at lave møbelpolstring er et ærværdigt erhverv, men det er begrænset, hvor mange der stadig laver den slags i kraft af at have lært håndværket og kunne finde ud af det, og man ikke bare har at gøre med folk, der har øvet sig frem til det.

Det er da klart nok, at man sagtens kan have øvet sig godt nok til være næsten så god til dem, der er udlært i det, men hvis man ikke har lært, hvordan den korrekte fremgangsmetode er, hvad polstring man skal bruge og til hver ting og så videre, så kan resultatet bliver grimt.

Således kan man for eksempel finde møbelpolstring i Silkeborg, hvor man måske skal rejse lidt langt for at finde en, der faktisk er god til det og har papirer på det, mens man måske ikke skal så langt hen for at finde en, der påstår, at vedkommende skam kan finde ud af den slags.

Der vil så være forskel på prisen, men der vil ligeledes være forskel på kvaliteten også, så spørgsmålet er, om du vil spare penge eller have et resultat, der ikke holder så længe?

Men det sker jo også, at man så har fået lavet en møbelpolstring, der ikke holder godt nok eller ikke er blevet så pæn, som man havde regnet med, hvorfor man er nødt til at polstre om.

Det sker jo også, at man måske har nogle møbler, som man har arvet, eller som man har glemt alt om, at man havde opmagasinerede et sted, som så virkelig også kunne trænge til en møbelpolstring på ny.

Den gamle polstring kan være mørnet, uhelbredeligt beskidt, inficeret med insekter og andet kryb, så der ikke er andet for, end at man må starte helt forfra med at sætte en ny polstring på alle møblerne, der er egnede til det, hvis man skal gøre sig håb om at bruge dem igen.