Præsentationen af ens produkter har uendeligt meget at sige for, hvordan kunderne tager imod det. Og i sidste ende hvor sandsynligt det er, at kunder går ud af ens butik og har købt noget. Det gælder selvfølgelig både, når man præsenterer produkter online, eller når man præsenterer produkter i sin fysiske butik. 

Når det kommer til fysiske butikker, så betyder præsentation og butiksindretning utrolig meget. Og det er uanset hvilke produkter, man sælger. Et af de initiativer man kan gøre sig er at investere i glasmontre. 

Hvorfor købe glasmontre til din butik?

Først og fremmest så kommer glasmontre i utrolig mange designs og former. Det betyder også, at du kan vælge montre efter, hvad der passer til dine produkter. Eller hvad der er plads til i din butik. Som en ekstra smart detalje kan du få glasmontre med lys, så du hele tiden er sikker på, at kunderne får det bedste indtryk af dine produkter.

Det er selvfølgelig dig selv, som fuldstændig bestemmer, hvilke produkter der skal placeres i dine glasmontre. Du kan vælge nogle produkter, som er ekstra værdifulde, eller produkter som sælger ekstra godt, eller som “nemmere” kan købes med som et tilkøb. Der er altså mange forskellige ting, man kan overveje, før man beslutter sig for, hvad der skal i de forskellige montre.

Hvordan finder du dine glasmontre? 

Når du skal finde glasmontre, har du flere muligheder. Du kan søge online, og derefter undersøge de udvalg der tilbydes. Derudover kan du også kontakte et par firma for at høre, hvordan du finder det bedste match til det, du vil have i en montre. Så kan du få gode råd og vejledning, så du får det bedst mulige resultat i din butik. 

Når du er i kontakt med firmaerne kan du selvfølgelig også høre ind til priserne. Og det kan du starte med her: https://www.kibe.dk/