Når man tænker på et hotel i Nyborg, så er det måske ikke lige sådan et sted, man forestiller sig, at man tager afsted sammen med sin udkårne for at lave en romantisk udflugt i en forlænget weekend.

Man tænker sig noget med larm fra Storebæltsbroen, en masse tankstationer, rastepladser med videre, som er ikke andet end industri at glo på.

Men på samme måde som at man ikke kan se Eiffeltårnet fra alle hoteller i Paris, som filmene får det til at se ud, så er Nyborg også så meget andet end udrejse fra Fyn med retning mod Sjælland og gamle færger.

I sig selv er der rigeligt at lave på et hotel, om det er til en konference, for hele familien, eller man er rejsende sælger og skal bruge en overnatning.

Et forslag til sådan et sted kunne meget vel være https://villa-gulle.dk/dk/hotel-i-nyborg-nyborgs-familie-hotel-villa-gulle/1 

Vær åben angående det hotel i Nyborg

Som du nok kan se, så emmer det af historie, der er meget mere end færgerutens historie mellem Fyn og Sjælland.

Så der er rigeligt at opleve, spise, se og erfare i dette område, som de fleste misser i forbifarten, når man skal hurtigt videre.

Nogle gange skal man stoppe op de “sædvanlige steder” og se dem fra en anden vinkel og bruge lidt mere tid i området for at se, hvad det ellers har at byde på.

Her i Nyborg får man så både på hotellet og i området samlet minder sammen, som man kan dele senere og fortælle andre om, når de udgyder, at Nyborg da er et kedeligt sted, hvis man ikke kender området særligt indgående.

I sig selv har et godt hotel formentlig nok at byde på, hvis man bare gerne vil væk fra det hjemlige og slappe af, men når man tager de opsøgende briller på, så åbenbarer Nyborg sig virkelig for en.