Bestil blomster i Nakskov

08 juli 2021 Johanne Hansen

“Sig det med blomster”

Ovenstående er jo egentlig en meget velkendt saying, og der er ingen tvivl om, at mange uheldige kærestepar har tænkt på den vending, når de undskyldende er kommet med blomster til kæresten dagen efter et lille uheld eller sidespring.

Altså er det en slags måde at kompensere for sine ulykker og der er ingen tvivl om, at det i de fleste tilfælde også betyder, at pigen eller manden tilgiver den pågældende synder. Blomster kan dog så meget mere end at opretholde ulykkelige forhold. Blomster er gaven, der altid fungerer, og som altid symboliserer, at man har gjort sig umage med de forskellige ting. 

Altså en rigtig fin måde og sige “undskyld” eller “tillykke” på. Blomster bruges nemlig sjælendt kun til når man har dummet sig, men ligeså vel til dimensioner, fødselsdage m.m. Men hvilke blomster skal man så vælge? 

Roser er blomsternes dronning

Roser er én af de helt populære blomster arter, når det kommer til valg af blomster. Med roser går du sjælendt forkert i byen, og de virker altid eksklusive og flotte, og som om, du har brugt meget energi og penge på at vælge den helt perfekte buket. 

Dog skal du være opmærksom på, at de forskellige farver roser symboliserer forskellige ting. Den gule rose symboliserer oftest, at det en venskabelige form for kærlighed, man kommer anstigende med, hvorimod den blodrøde rose oftest virker mere lidenskabelige kærlighed.

Når det er sagt, er det dog vigtigt at påpege, at roser i sin reneste form, det vil sige, hvis man modtager en enkelt rød rose ikke er ligeså intimiderende som en helt buket røde roser. Det vil sige, at du sagtens kan modtage en rød rose, uden at tænke “uh er han mon forelsket i mig?” Et eksempel kunne for eksempel være til konfirmation eller studentergilde.

Så hvis du søger blomster i Nakskov, så er det måske roserne, du skal gå efter.