Bedre kropsholdning og øget velvære med en kiropraktor

24 maj 2020 astrid_pedersen

Slås du med smerter og spændinger i kroppen, og har du svært ved at komme disse til livs ved almindelig træning? Så kan du med stor sandsynlighed komme rigtig langt med en behandling hos en dygtig kiropraktor.

Hvordan kan jeg få udbytte af en kiropraktisk behandling?

Stort set alle voksne mennesker vil kunne have glæde af justering hos en kiropraktor. De færreste af os slider kroppen på symmetrisk vis, hvilket vil sige at vi med tiden arbejder os skæve i skelettet. Dette kan justeres ved en kiropraktisk behandling, som kan bibringe såvel ligevægt og balance som bedre cirkulation og lindring af spændings relaterede smerter.

Hvor kan jeg komme til kiropraktor på Frederiksberg?

Leder du efter en dygtig kiropraktor i nærheden af din bopæl på Frederiksberg eller den nærliggende del af København, kan du med fordel vælge Frederiksberg Kiropraktiske Klinik. Hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik finder du udelukkende dygtige og veluddannede kiropraktorer med den rette baggrund og erfaring.

Du er i trygge hænder hos Annette Pedersen og Martine Schou Bjerke, som forestår den kiropraktiske behandling i klinikken. Foretrækker du en solid og professionelt udført fysiurgisk massage forud for din behandling, eller som løbende supplement til denne, kan du benytte dig af en af klinikkens læge eksaminerede massører Herfrid, Lene og Ellis, som står parat til at ælte dig godt igennem.

Frederiksberg Kiropraktiske Klinik tilbyder behandlinger for nakkesmerter, hovedpine, migræne, hold i nakken, lændesmerter og spændinger over lænden, smerter i nakken og mellem skulderbladene, indeklemt iskias nerve, spædbarns kolik, vokseværks smerter, sports skader, lænde og bækken smerter hos gravide, skader i knæ og ankel, smerter og spændinger i forbindelse med nedsunken forfod, platfod eller hælspore, musearm, tennis og golf albue, diskusprolaps og lumbago.

Du kan altid kontakte Frederiksberg Kiropraktiske Klinik via hjemmesiden kiropraktor-frederiksberg.dk og bestille en tid til din første kiropraktor behandling.