Bedre helse med regelmæssig massage

28 marts 2020 astrid_pedersen

Lider du af stress – eller er du bare almindelig spændt op i kroppen som følge af mange, lange dage på kontoret? Så burde du unde dig selv et massage forløb hos din lokale professionelle massør.

Hvordan virker massage på sundheden?

Massage er en yderst helsebringende behandlingsform, såfremt den udføres korrekt. Derfor bør du altid vælge en professionel og vel uddannet massør, når du ønsker behandling ved hjælp af massage. Der er flere måder, hvorpå massage fremmer sundheden i kroppen og i sindet.

Først og fremmest har din stive kontor krop utroligt stor glæde af at blive æltet igennem fra top til tå. Herved fremmes cirkulationen i såvel muskler, ligamenter og bindevæv som i de indre organer og i blodbanerne. Dette betyder, at musklerne og bindevævet tilføres frisk blod – og dermed ilt. Fordøjelsen og hele metabolismen stimuleres, hvilket fremmer dit immun system og gør dig bedre tilpas i maven.

Ved den omsorgsfulde berøring udløses både oxytocin og endorfiner – to af de hormoner, som er mest kendt for at fremme glædes og lykke følelsen i kroppen. Især endorfinerne er vigtige, når det handler om massage som stress forebyggende middel. Endorfiner kan nemlig berolige det sympatiske nerve system, som kører på højt tryk når man er stresset, hvilket medfører skadelige virkninger på såvel kroppen som på de kognitive evner.

Med massage kan du så at sige nulstille central nervesystemet og give kroppen et velfortjent break. Og vælger du regelmæssigt at modtage massage, vil du hurtigt kunne mærke de holdbare og langsigtede effekter i form af mere energi, øget overskud, og færre smerter og spændinger.

Hvor kan jeg få den bedste massage i Næstved?

Hvis du ønsker at opleve hvorledes en god massage kan gøre dit liv bedre, kan du med fordel kontakte Helse & Idrætsmassage – du kan booke tid via hjemmesiden idraetmassage.dk