Assistance til vurdering, opkøb eller rydning af dødsbo

07 oktober 2019 admin

Når du som pårørende skal varetage alle de praktiske opgaver, som hidrører fra et dødsfald, er det nemt at komme til at føle sig overvældet og handlings lammet. Der er nemlig rigtig mange opgaver, som skal løses på meget kort tid. Ud over selve begravelses arrangementet, er der et bo, som skal opgøres, arv og gæld skal fordeles, diverse konti skal opløses og realiseres – og så er der den afdødes jordiske gods, også kaldet dødsboet. Dette skal tømmes og ryddes, således at boligen kan komme videre i systemet. Er der tale om en lejebolig, skal denne lejes ud på ny – og er det en ejerbolig, skal denne sælges, så et eventuelt overskud skal fordeles mellem arvingerne

Få hjælp til rydning af dødsbo i København

Det kan hurtigt vise sig at være en rigtig god idé at benytte sig af de muligheder, der er for professionel hjælp i forbindelse med dødsfald. Det er klart, at du vil tage fat i en bedemand, når begravelsen eller bisættelsen skal arrangeres. Men du skal regne med, at rydning af dødsbo er en opgave, som er mindst lige så tung at komme igennem – især hvis den afdøde var et nært familie medlem, og boligen måske endda dit barndomshjem.

Hvis du ønsker hjælp til vurdering og rydning af dødsbo, kan du med fordel kontakte Marskandiseren i Store Kongensgade. Gennem fire årtier har Marskandiseren i Store Kongensgade hjulpet familier med tømning af såvel dødsbo, som flyttebo, plejehjemsbo og restbo. Marskandiseren i Store Kongensgade kan altid hjælpe dig med et tilbud på opkøb af dødsbo eller bortskaffelse af diverse effekter, som kræver et større transportmiddel. Du kan altid være sikker på en diskret og respektfuld behandling, når du overlader rydning af dødsbo til Marskandiseren i Store Kongensgade, som er blandt de mest velrenommerede marskandisere i København.

Læs mere om rydning af dødsbo på https://www.dødsbo-rydning.dk/