Sikring og vagt Skagen kan være en af de ting, som man gerne vil have installeret, og selve vagtdelen giver jo sig selv, når man får forklaret, hvordan der vil blive tjekket jævnligt op på ens sted, som kan være noget erhverv, for de færreste har nok råd til døgnvagt med mennesker.

Det kan tænkes, man er erhvervsdrivende, der gerne vil beskytte sig selv lidt bedre i højsæsonen, hvor man er bange for, at nogle af de mange turister, der kommer til denne del af landet, måske ikke har helt rent mel i posen.

Eller også ligger man bare inde med dyre varer, som man godt ved, at de kan give mange penge på det sorte marked.

Selvom man er forsikret, så vil man gerne have noget alarmsikring på stedet; det kan endvidere være et krav fra forsikringens side, at man har installeret den slags.

Men hvordan kan man så være helt sikker på, at alarmerne virker?

Den alarmsikring skal afprøves til fulde

Man har om muligt fået demonstreret, hvordan alarmen den skal virke, og man håber sådan set heller ikke, at den nogensinde går alvorligt af, men det er jo meget godt at vide, om den rent faktisk virker.

Så man får måske en demonstration, når den er sat op ens sted, og man kan høre og se, hvordan det virker.

Men det er jo ikke et reelt tilfælde, man bliver udsat for her, for det er jo dem, som der har udført eller som minimum sælger systemet, der afprøver det for en og oftest i dagslys.

De vil måske bortforklare eventuelle mindre problemer med, at det ikke sker igen og bare skete denne ene gang.

Man skal så ikke fingere et indbrud, men man kan afprøve det selv, mens sælgerne er der, så man selv kan se, hvordan det virker, og man har således en føling med det.