Få den billigste og grønneste varme med en varmepumpe

21 november 2021 astrid_pedersen

editorial

Måske har du hørt om varmepumper. Men hvorfor egentlig skifte til en varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe giver billig varme

Den mest oplagte fordel ved at skifte fyret ud med en varmepumpe er den høje energi effektivitet. Denne betyder nemlig at du får eget mere varme for pengene med en luft til vand varmepumpe end du gør med et gammelt og slidt fyr.

Varmepumpen udnytter simpelt hen den tilførte energi mere effektivt hvilket medfører at prisen på opvarmning af boligen falder selv om forbruget af varmt vand ikke gør det. Faktisk vil du roligt kunne regne med en halvtreds procents besparelse når det handler om dine årlige udgifter til opvarmning, hvis ikke mere. Og så vil din luft til vand varmepumpe hurtigt have tjent sig selv hjem.

image

En varmepumpe er særdeles driftsikker

En luft til vand varmepumpe skal ikke konstant have fyldt brændstof på, og skal i modsætning til et udtjent fyr ikke hele tiden renses eller repareres.

Det er kun meget sjældent man oplever at en varmepumpe går ud, til forskel fra et slidt fyr som faktisk har en temmelig høj nedetid. Og skulle det ske er det en del nemmere og mindre risikabelt at genstarte en varmepumpe.

Få en grønnere profil med en luft til vand varmepumpe

Der ud over kan du rigtig pudse klima glorien når du skrotter det gamle fyr til fordel for en moderne varmepumpe. Her i 2021 er luft til vand varmepumpen nemlig at regne som det mest miljø og klimavenlige alternativ til olie, pille og gasfyr.

Varmepumpen udleder ingen partikler, og det lave energi forbrug bidrager samtidig til at nedbringe din boligs klima aftryk. Du vil således kunne tage varme bade og fyre op for varmen hver dag uden sort samvittighed over for hverken klima eller husholdnings budget.

Du kan få hjælp til udvælgelse af varmepumpe hos Amalo – læs mere på Amalo.dk.