Øget velvære og mere overskud med hjælp fra en massør

31 marts 2021 astrid_pedersen

Der er få ting så helsebringende og velgørende for krop og sind som en professionel massage, udført af en dygtig massør. Det er således de færreste danskere som ikke sætter pris på en halv eller en hel times massage.

For de flestes vedkommende hidrører massage under luksus og selvforkælelse hvilket betyder at det er noget man kun yderst sjældent begiver sig ud i. Der er mange som kun får massage når de er på ferie. Og det er faktisk en skam. For massage bør være noget man under sig selv på regelmæssig basis for éns egen sundheds skyld, lige som det er tilfældet med motion og tandlægebesøg.

Massage har nemlig utroligt mange sundhedsfremmende egenskaber – og du får først rigtig glæde af disse hvis du lader en dygtig massør ælte dig igennem på fast basis.

Massage mod stress og spændinger

Med massage kan du for eksempel nulstille din krop således at der lægges en dæmper på dine spændinger og stresssymptomer. Når massøren bearbejder dine muskler med lange, dybe strøg og tryk vil der i kroppen frigives endorfiner, oxytocin og serotonin – alle tre signalstoffer som virker stressdæmpende.

Dit nervesystem får en velfortjent pause og kan genoprette din sunde balance, således at din krop atter kan fungere normalt. På den måde kan du stresse af og samtidig hjælpe din krop til at genopbygge sine naturlige funktioner på ny. Du kan samtidig optimere dit søvnmønster og dermed få mere overskud i hverdagen. Og så får du en times god afslapning og afspænding oven i hatten

Vælg din massør med omhu

Du bør altid vælge en veluddannet fysiurgisk massør som har erfaring og det rette professionel håndelag. På den måde er du sikret en massage behandling i høj kvalitet. I København finder du Kaatsu Massage som med sikkerhed vil kunne tilbyde et forløb med massage som kan hjælpe dig – læs mere på kaatsumassage.dk.